Het is Lente; groei en ontwikkeling...

We zijn alweer enkele weken verder. Op de website van het Par’Course en facebookpagina hebben jullie misschien al tal van ontwikkelingen gevolgd. Nog niet? Kijk dan snel, want hier tref je ook allerlei informatie aan over onze “buren” en hoe wij samen Par’Course tot leven brengen.

Ook bij ons blijft de bouw in volle gang. Het groeit enorm snel. De vloeren, wanden, het ziet er allemaal al heel mooi uit. De ruimtes krijgen al echt vorm. En ook de afwerking laat niet lang meer op zich wachten. De keuze voor de vloerbedekking, wanden en ramen zijn gemaakt. Dus zo snel de “ruwbouw” af is, kan met inrichten begonnen worden.

Net zoals de mogelijkheid bestaat om een Feng Shui analyse van jouw huis te maken, maken we op onze locatie natuurlijk ook gebruik van Feng Shui. Door vanuit de visie van Feng Shui te kijken, brengen we kleur, materialen en de Chi stroom zo optimaal mogelijk in harmonie met elkaar. Om zo het beste in elkaar en onszelf naar boven te halen. Zo krijgen alle teamleden een kamer toebedeeld, die hen volgens de Nine Star Ki (een Chinese astrologie) het beste past. Een mooi proces om mee bezig te zijn. Ook al zijn we nog niet fysiek op de locatie te vinden, we nemen in de energie alvast onze plek in.

Zoals een Chinese wijsheid zegt ”zoals je huis ben jij en zoals jij is je huis”, en dat geld natuurlijk ook voor de werkplek!

Alles waar we voor staan en wat we graag aan onze cliënten en klanten geven, gaan we op subtiele wijze ook tot uitdrukking brengen in ons pand. Zodat als je straks bij ons binnenkomt kunt voelen dat we werken met het grote geheel. Dat je kunt ervaren dat de verschillen tussen de elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) elkaar juist dienen, aanvullen of iets te leren hebben. Dat schept soms uitdagingen, maar bovenal heel veel kansen en mogelijkheden. En dat is precies zoals wij graag kijken. Het leven als een dynamisch proces. Yin en Yang voortdurend op elkaar inspelend.

Er zo is er dus volop beweging! En dat past precies bij het element dat hoort bij dit jaargetijde. Het hout-element! Dit is overal volop aanwezig! Hout wil bewegen, wil groeien en tot bloei komen. Hout wil zich laten zien, wil netwerken en verbinden. Hout wil nieuwe ontwikkelingen en veranderingen aanbrengen.

Het is lente! Dat zie je ook op het Par’Course. Niet alleen de bedrijfspanden, maar ook de omgeving komt letterlijk tot bloei. Er zijn prachtige bomen geplant, die meteen een volwaardige uitstraling geven.  Niet alleen het jonge hout, maar ook de weelderige eik is hier te vinden. 

Hout zit dus vol met ideeën. Nou laten wij als team die nu heel veel hebben. Het bruist om ze tot uitdrukking te brengen. Nu maar ook straks samen met jullie. Onze eerste teamvergadering met alle nieuwe collega’s is inmiddels geweest. Hierin hebben we nader met elkaar kennisgemaakt en vooral gevoeld hoe de synergie gestalte krijgt en we ideeën samen tot uitdrukking gaan brengen. We hebben er zin in!

In het weekend van 30-31 maart 2019 kun je al nader met ons kennismaken, want dan zijn we te vinden op de Festifair-Valkenburg. De Forever Young lifestyle beurs, waar we je graag meer vertellen over onze activiteiten en onze nieuwe flyers uitdelen..

Meer info  http://www.festifair-valkenburg.nl/

Kom vooral een kijkje nemen…we ont-moeten je graag.

 

(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.