Essential Living

Health & Vitality
19 t/m 26 januari 2020, PAR'Course

Essential Living week

Gestrest? Vermoeid? Ziek? Of gewoon toe aan verandering of een heerlijke week vol ontspanning en leefstijltips? Kom dan naar de Essential Living week! Deze week zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op moleculair niveau en bevat verschillende therapieën die wetenschappelijk zijn onderzocht.

Of het nu het verbeteren van jouw gezondheid of (sport)prestaties gaat, ter ondersteuning van ziekte, burn-out en/of chronische vermoeidheid of dat je met je gewicht te kampen hebt: beleef deze week en kom terug als een nieuw mens!

Programma

Je volgt dagelijks een vast programma met sessies passend bij de verschillende thema's.

Professionele begeleiding
Er is constante begeleiding door professionals en werken wij samen met verschillende gezondheidsprofessionals.

Kosten
 € 1475,- all in.

Inbegrepen
Alle maaltijden van ontbijt tot diner is inbegrepen evenals overnachting in Black Label Hotel Valkenburg.

Thema's

  • Voeding
  • Intermitterend vasten en drinken
  • Ademhaling
  • Leefstijl
  • Koude therapie
  • Warmte therapie
  • Mindfulness
  • Metingen

Thema's

Leefstijl
Leefstijl
Leer hoe jouw leefstijl je gezondheid beïnvloedt. Wat doet jouw leefstijl met je lichaam en geest en hoe kun je je leefstijl verbeteren? Je ontvangt tips over voeding, beweging, ontspanning en meer.
Warmte therapie
Warmte therapie
Regelmatig een heet bad of sauna versterkt je bloedcirculatie, stimuleert de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt spierherstel, vermindert stress en versterkt het immuunsysteem.
Koude therapie
Koude therapie
Training met kou in de vorm van een ijsbad volgens de Wim Hof methode. Deze therapie verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de energie-aanmaak, stimuleert de afvoer van afvalstoffen, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt de vetverbranding.
Mindfulness
Mindfulness
Ervaar de kracht van je geest. Krijg controle over je gedachtes en emoties en ontdekt hoe je via meditatie en verschillende vormen van yoga je gezondheid kunt beïnvloeden.
Intermitterend vasten
Intermitterend vasten
Tijdens deze vorm van vasten eet je slechts gedurende een aantal uur per dag. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een maaltijd overslaat. Ervaar wat intermitterend vasten en drinken met je doet en ontvang tips om dit in je dagelijks leven toe te passen.
Voeding
Voeding
Voeding is een cruciaal onderdeel van onze gezondheid. Ervaar wat deze voeding met jou doet en leer onder andere om gevarieerd te eten, gefermenteerde voeding te gebruiken en ontdek de zin en onzin van diëten.
Ademhaling
Ademhaling

Ontdek de impact van hypoxie (verminderde zuurstof) en hypercapnie (verhoogd stikstof) op je gezondheid en leer hoe je een goede buik- en neusademhaling krijgt en behoudt. Training van de ademhaling ondersteunt het immuunsysteem, verbetert het uithoudingsvermogen en de cognitie en voorkomt bloedstolling.

Metingen
Metingen
Tijdens deze week zullen verschillende metingen plaatsvinden. Zo bekijken wij hoe u zich voor en na de week voelt en meten wij uw bloeddruk, hartslag, bloedsuiker, lengte, gewicht, buik- en tailleomvang en doen wij een levend bloed analyse. Leer de betekenis van deze waarden en de invloed ervan op je gezondheid.

Locatie

De Essential Living week vindt plaats op allround experience Centre PAR’Course. Geest, ziel en lichaam komen hier bij elkaar in de vorm van inspanning en ontspanning.

Organisatie

Brenda Tjoelker
Brenda TjoelkerEssential Movements
Ceryl Nuij
Ceryl NuijOM Vital
Image
Image
Image

Contact

Wil jij meer informatie? Of twijfel je of je mee kunt doen in verband met je gezondheid? Neem dan contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

E-mail

info@essentialmovements.nl

Telefoon
06 - 17 30 15 85

Direct aanmelden

Vult u graag uw naam in.
Wat is uw email adres?
Please let us know your message.
Invalid Input