Ik ben Christel van Mil, geboren in 1973 en moeder van een dochter. Binnen Essential Movements zorg ik voor het voedingsadvies en verzorg ik de lunches tijdens de workshops.

Vreemd genoeg is koken niet mijn grootste passie, maar wel een gezonde leefwijze. Daar hoort natuurlijk gezond koken ook bij en ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om van een lekkere maaltijd een gezonde maaltijd te maken. Ik ben me gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde en kwam al snel bij de orthomoleculaire geneeskunde uit en was verbaasd wat er allemaal mogelijk was om het genezingsproces van lichaam en geest te ondersteunen zonder medicijnen maar door de inzet van een verandert eetpatroon, supplementen en de juiste beweging.

Ik heb de studies orthomoleculaire voeding, sportvoeding en 5 elementen voeding volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine) gevolgd. Ik heb gekozen om de kennis zo breed mogelijk op te nemen aangezien ieder mens anders is en dan ook echt kijk naar wat bij hem past.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen begeleiden in het proces van gedrags-, beweging en eetpatroonverandering en hiermee te helpen een gezondere levensstijl te bereiken.

Neem contact met mij op via essentialfood@essentialmovements.nl.

Image

'To eat is a necessity, but to eat intelligently is an art.'

- La Rochefoucauld