Ik ben Lilian (1960) en werk met veel passie bij Essential Movements, omdat we hier met verschillende therapeuten samen een holistisch centrum neerzetten. Het samenwerken is voor mij heel belangrijk omdat we zo onze krachten en gaven kunnen bundelen.

Het is mijn passie om te werken met mensen, als levenscoach en energetisch therapeut. Vanuit mijn analytische instelling ben ik in 2005 op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen: waarom doen mensen de dingen zoals ze doen? Waarom durven mensen, waaronder ikzelf, zich niet volledig te laten zien of voelen ze zich niet begrepen of gehoord?

Ik werkte als chemisch analiste in de research waarbij ik materialen onderzocht en ik merkte dat het werken met mensen steeds meer mijn aandacht trok en uiteindelijk heb ik hier mijn passie in gevonden. Toen heb ik een volgende stap in mijn leven gezet.

Door Vipassana meditatie ben ik meer in balans gekomen en heb het gevoel dat ik mijn kompas weer in eigen hand heb en dat ik niet meer geleid word door de waan van de dag. Dit heeft mij geluk gebracht.

Sinds die tijd heb ik een sterke drive om mijn inzichten met mensen te delen, mensen te helpen zich beter te voelen, gelukkig te worden. Na mijn opleiding in evolutiepsychologie, chakra therapie en energetische therapie heb ik een opleiding gedaan als “personal coach”. Hierna heb ik in 2014 mijn bedrijf Pranakompas gestart, waarbij ik mensen een steuntje in de rug geef om een volgende stap te zetten in hun leven.

Verder heb ik me de laatste jaren verdiept in de numerologie. Ieder mens heeft zijn unieke getallenstelsel (via je geboortedatum en je naam) wat je leidraad is op je levenspad. Niets is toeval. Je zult ervaren dat je kwaliteiten, je levensles, je valkuilen allemaal in jouw numeroscoop naar voren komen. Als je weet wat je levensopdracht is en wat jouw specifieke kwaliteiten, wat je valkuilen zijn dan geeft dit je leiding op je levenspad.

Soms blijven mensen op de automatische piloot doorgaan, maar gelukkig kan ik veel mensen helpen om in actie te komen. Want als je verandering wil in je leven, zul je wat anders moeten doen. Dit brengt je dichter bij je eigen talenten en gaven.

Met mijn aangeboren positieve levensinstelling daag ik je uit om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je weer helemaal in je oorspronkelijke energie komt. Dat je weer je dromen durft te leven en je horizon zal verbreden.

Image

'If you do what you always did you get what you always got'

(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.