Mijn naam is Suze Thomma (1974), mede eigenaar van Happy Fuel- een creatief tankstation dat concepten ontwikkeld voor Mens, Merk en Omgeving. Mijn discipline hierbinnen is ‘Mens’ en mijn kracht ligt in Reflectie.

Mensen en hun gedrag; dat is wat van mij jongs af aan fascineert! Ik ben geboeid door de manier waarop we met elkaar omgaan en zelf in elkaar steken. Hoe we ons aanpassen aan elkaar en onszelf daarin soms kunnen verliezen zonder dat we dat in de gaten hebben. Al is het goed bedoeld, al die aanpassingen maken dat we onze ware potentie niet echt ontwikkelen. Of dat we deze soms helemaal niet zichtbaar hebben voor onszelf en op den duur in frictie komen met onze omgeving.

En lopen we vast of zijn we gestresst dan zijn we veelal gewend om bij een vraagstuk eens goed na te gaan denken. Maar het denken heeft zo zijn beperkingen. Wat je weet, dat weet je al, dat ben je je al bewust. Terwijl als je een nieuwe weg wilt inslaan, zoals nieuw of ander werk, juist behoefte hebt aan informatie die je nog niet tot je beschikking hebt. Op die momenten is het interessant om eens in je onbewuste rond te kijken. Dat is ook van jou, ook al weet je niet altijd hoe je daar bij kunt komen.

Mijn ervaring is dat de wijsheid van de natuur daar enorm bij kan helpen. Het laat je bij je kern komen en ontdekken wat er nu echt speelt, wat er mist en wat er nodig is. Kortom, bij je bezieling. En dat is wat ik altijd zoek. Als je je bewust bent geworden van je diepste wens van dit moment, dan kan het proces dat wellicht stagneerde weer verder stromen en bewegen.

Ik help je je bestaande, soms vastgelopen, werksituatie te bekijken door de ogen van de natuur. Deze manier van kijken kan je een nieuwe horizon opleveren. Nieuwe inzichten en daarmee een heel ander uitzicht. In de natuur zijn zo veel meer impulsen. Het is een fantastische leeromgeving die spiegelt, beweegt en oplossing biedt. In feite levert de natuurwijsheid een deur, een opening tot jouw onbewuste, het voelen, het hart. Het geeft antwoord op de vraag; hoe kom je te weten wat écht belangrijk voor je is? Door de juiste deur open te zetten, te kijken wat dat je oplevert, hierop te reflecteren en keuzes te maken heb je een kompas voor het leven. Een instrument waarmee je altijd in nieuwe situaties je pad kan vinden.

En vinden wat je zoekt, wat jou inspireert en weer laat glimlachen van oor tot oor, daar gaat het om! Laat mij je samen met de prachtig omliggende natuur hierbij begeleiden!

Image

'Een dwaas houdt vast aan het pad en raakt zijn weg kwijt. Een wijze verlaat het pad en vindt zijn weg.'

- Lao Tze -