Yoga bij Essential Movements

Yoga bij Essential Movements

Yoga voor volwassenen

Door het beoefenen van yoga ontstaat er meer rust in hoofd en lijf. Op een ontspannen, ongedwongen manier leer je ontdekken wat jouw lijf je te vertellen heeft. Hier kun je nieuwe manieren ontdekken die je zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel sterker maken en hen laten stralen. Je wordt veerkrachtiger waardoor je de dagdagelijkse dingen beter aankunt.

Yoga is geïntegreerd in de Essential Movements lessen op woensdagochtend en donderdagavond bij Brenda Tjoelker.

Yoga voor kinderen

Het is fijn om te weten dat er steeds meer mensen van mening zijn dat Yoga bijdraagt aan een evenwichtige ontwikkeling van mensen en in bijzonder ook kinderen en jongeren. De maatschappij waarin we leven legt veel druk op ons. Op velerlei gebied dienen volwassenen, maar zeker ook kinderen en jongeren prestaties te leveren en lijken ze aan veel verwachtingen te moeten voldoen. Dit brengt spanning en stress met zich mee, voor henzelf en hun omgeving. Door beoefening van yoga, in de breedste zin van het woord, leren mensen om gericht met hun lijf bezig te zijn, te voelen en te ervaren. Er ontstaat verbinding met het grotere geheel.

Bij kinderen en jongeren draagt Yoga bij aan een positieve ontwikkeling van het zelfvertrouwen, verbetert de concentratie en ze leren te luisteren naar hun lichaam. Ze merken dat hoofd en lichaam op elkaar reageren. Het geeft een positieve bijdrage aan de leerprestaties en de relaties onderling. Belangrijk is dat het bij de yoga niet om het resultaat gaat, maar om de ervaring! Dat is voor heel veel mensen al een openbaring op zich.

T.a.v. de kinderen en tieners worden er in ons centrum ook 'yogalessen' geboden. Hierbij wordt op een speelse wijze aandacht aan lichaam en geest geschonken. Deze kinder- en tieneryogalessen zijn net als de Essential Movements gecombineerd met de kennis vanuit de Shiatsu. Verder staan ademhalings- en ontspanningsoefeningen, massages (met kleren), vormen van dans, muziek en creatieve vormen centraal. De kinder- en tieneryoga wordt gegeven door Petra Hofman.

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input