Wij geloven in de kracht van SAMEN! Via diverse mooie andere bedrijven en leermethodes bieden we je daarom een zo breed mogelijk scala. Multidisciplinair, wetenschappelijk onderbouwd, en met name samen met de juiste mensen met de juiste krachten!

Image

Wim Hof methode

Op deze website vind je meer informatie over de Wim Hof Methode. Onze Brenda Tjoelker is gecertificeerd Innerfire trainer. Daarnaast kun je je hier aanmelden voor een van onze IJsworkshops!

Image

HeartMath Benelux

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de HeartMath methode leidt tot minder stress, een betere gezondheid en ook tot hogere prestaties.

Image

Invitare

Invitare is gevestigd op een prachtige locatie, het voormalig klooster Mariaveld te Minderhout (Hoogstraten) tussen Antwerpen en Breda. Essential Movements maakt met enige regelmaat gebruik van deze bijzondere plek voor evenementen en workshops.

Image

Quinter helpt organisaties met meer betekenis te ondernemen

Hoe ontwikkel ik mijn organisatie? Duurzame verandering komt van binnenuit. Niet omdat het moet, maar omdat mensen het willen. We zoeken jouw diepste drijfveren en leren je om vanuit jouw purpose te leiden. Zo is verandering geen ‘moetje’, maar een inspirerende reis. Je zit zelf aan het stuur, wij rijden een stukje mee. Als we niet meer nodig zijn, stappen we weer uit. Je kunt je reis dan zelf vervolgen. 

In alles wat we doen, werken we vanuit onze vier dimensies van ontwikkeling: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. Sterker dan de som der delen.

Meer weten?

www.quinter.nl

Image

Leap Travel

Door een reis te combineren met de training van een ervaren coach/trainer, die je helpt om jouw unieke spoor te vinden, creëert Leap Travel ruimte om in een inspirerende omgeving op zoek te gaan naar wat jou drijft.

Image

Zorg voor De Ultieme Doorbraak!

Zit je met een dilemma, obstakel of uitdaging? Twijfel je welke richting je het beste op kunt gaan? Of ben je simpelweg op zoek naar groei en wil je meer uit het leven halen? En zoek je hierbij een steuntje in de rug?

De Ultieme Doorbraak ondersteunt je graag! Samen gaan we resultaatgericht op zoek naar jouw pad oftewel ‘Doorbraak’. Zodat je met meer energie en plezier jouw leven zinvol kunt leven. De inspirerende kracht van de natuur staat hierin centraal.

Image

Hotel Valkenburg by Mercure – Design met karakter

Een oude brouwerij krijgt nieuwe bestemming: een designhotel, midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Waan jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Design direct aan de Geul. Een omgeving die uitnodigt om te ontdekken, verkennen; een avontuur. Al fietsend slinger je door het zuidelijk heuvelland. Een bourgondische lunch, en dan flaneren door de oude stad Valkenburg. ‘s Avonds een whiskey – neat – of een martini – on the rocks – aan de bar.

Om vervolgens wakker te worden in een omgeving van rauw design met een warme touch. Een verfrissende douche, een kop koffie – zwart – en een blik op de natuur zover je kunt kijken, starten je dag. Klaar voor een nieuw avontuur.

Dat is overnachten in Hotel Valkenburg by Mercure. Klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Image

Château St. Gerlach - grandeur & huiselijk

In Valkenburg ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Een plek waar kunst, natuur en ultiem ontspannen samenkomen. 

Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en een restaurant. Het nieuw gebouwde St. Gerlach Paviljoen biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen, zowel privé als zakelijk. In de kasteelhoeve, die dienst doet als toegangspoort tot het landgoed, ligt Burgemeester Quicx, Coffee & More. 

De grote passie voor eigen en lokale productie zet de toon bij het château. Pure smaken uit eigen omgeving en tuin die vertaald worden naar verfijnde gerechten. Wandel door de fruitgaard en groentetuin. Duik de natuur in en ontdek wat voor moois in het omringende natuurgebied Ingendael op u wacht. 


Image

Het succes van onze MDC WEL methode

De kracht van onze MDC WEL methode is gebaseerd op 6 pijlers. Door specifiek jouw klacht in kaart te brengen zorgen wij met een team aan specialisten dat we aan de juiste disciplines inzetten om de oorzaak én het probleem op te lossen.

De combinatie van onze 6 specialisaties maken onze MDC WEL methode zo krachtig:

(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.