'Mooie teambuilding-sessie leverde veel energie op!'

Leuke teamsessie gehad met Brenda. Ze is enthousiast en geeft op deskundige wijze inhoud aan de workshop. Ons thema over uit onze comfortzone gaan, paste hier heel mooi bij. Kortom: mooie teambuilding-sessie die heel koud was, maar ook veel energie opleverde!
Veel succes Brenda!

- Tom Aerts
www.vrinschool.nl
www.vrinwork.nl

'Enorme hoeveelheid kennis wordt erg professioneel overgedragen'

Het is heel down-to-earth, je mag jezelf zijn. Je bent welkom en je voelt je begrepen.
De hoeveelheid kennis is enorm en dit wordt erg professioneel overgedragen. Per persoon wordt bekeken wat iemand nodig heeft. Het team van EM oogt als 1 familie en dat werkt aanstekelijk.
- Micha

'Perfecte combinatie!'

Ik ben gestart met een stuk coaching, waarbij mijn blik op de wereld vele malen breder is geworden sinds ik door Brenda word begeleid. Ademhaling en meditatie in combinatie met de kou is voor mij een perfecte combinatie.
- Dave

'Deskundige en professionele begeleiding, en snel het thuisgevoel!''

Je krijgt een hele deskundige en professionele begeleiding. Doordat de medewerkers van elkaar weten wat ze doen, krijg je ook de meest efficiënte en geschikte behandeling. Deze wordt speciaal op jezelf afgestemd en waar nodig wordt er samengewerkt. Het fijne is dat je in zowel groepsverband, als een individuele begeleiding kunt krijgen. Je krijgt er snel het thuisgevoel!
- Luc

'Oprechtheid is een bijzondere eigenschap…'

De glimlach en oprechtheid bij iedere wederzien is een bijzondere eigenschap bij Essential Movements. Je bent daar een individu en geen nummer. Dat wordt daar bevestigd omdat je voelt dat iedereen die daar is, daar ook echt wilt zijn. Er zit veel potentie op deze plek.
- Vivian

'Prettige sfeer en onderlinge samenwerking'

Mooiste ervaring bij EM: De Shiatsu behandelingen, de prettige sfeer en onderlinge samenwerking/expertise van de behandelaars.
- Monique

'Bij EM wordt de oorzaak van het probleem aangepakt, niet alleen de symptomen.'

Wat ik aan het werken met Brenda zo bijzonder vindt, is de passie die ze in EM legt. Dit maakt het dat je enthousiast wordt om aan jezelf te gaan werken. Tevens kijkt Brenda verder dan alleen de symptomen. Waar veel behandelingen de symptomen alleen bestrijden, wordt bij EM de oorzaak van het probleem ook aangepakt.
- Renee

'De WHM heeft me veel gebracht, zowel voor mijn immuunsysteem als voor mijn zelfvertrouwen'

Buiten dat ik bij EM heb geleerd om dieper te kijken naar de oorzaak van mijn lichamelijke klachten, heb ik ook geleerd om ermee om te gaan en de oorzaak aan te pakken. Ik merk dat mijn lichaam een transformatie doormaakt en ik zaken aanga. Met name de WHM heeft me vooral in deze vreselijke en gekke tijd veel gebracht. Zowel voor mijn immuunsysteem als voor mijn zelfvertrouwen.
- Renee

'Bijzondere verbondenheid met de elementen van de natuur'

De zomerochtenden en -avonden buiten langs de Geul, met zijn allen in volledige rust ademhalingsoefeningen doen, ter voorbereiding op het ijsbad, zullen me zeker bijblijven als bijzondere verbondenheid met de elementen van de natuur en de gelijkgestemden om me heen. Ik ben absoluut geen “zweverig type”, maar heb geleerd dat sommige onzichtbare krachten wel degelijk bestaan, vooral in maar ook rond mijzelf.
- Michel

'Terug naar de essentie…'

Verder is de mentale en emotionele support en het team hartverwarmend en verwelkomend en dragen een visie op preventieve en holistische gezondheid waar ik met hart en ziel achter sta. We willen namelijk terug naar de kern, de essentie gaan.
- Albert

'Ik voel me stukken beter.'

Ik ben blij dat ik bij Essential Movements in behandeling ben. Door Brenda voel ik me stukken beter. Ze is heel speciaal, ze is een Earth Angel.

'Liefdevol het weekend in.'

Elke maand doen mijn dochter en ik de ouder en kind yoga. Na een drukke week/maand vol verplichtingen is het letterlijk heerlijk 'thuiskomen' bij Petra. We komen er heerlijk tot rust, maken onze hoofden wat leger en gaan zo rustig en liefdevol het weekend in. Niets mooier dan echt verbinding met je kind te maken in een ontspannen en veilige setting.
- Saskia en Rosa

'Door yoga vind ik rust.'

Ik vind yoga leuk omdat ik hier rust vind, kan ontspannen en me met de begeleidster op mijn gemak voel. Zij heeft oog voor de persoon zelf.
- Tieneryogameid (13 jaar)

'Rust en samenzijn doet me goed.'

Sinds een jaar of Vier kom ik bij EM. Eerst alleen voor de yoga. Hierdoor ben ik nu veel soepeler. De yoga, inclusief shiatsu, rust en samenzijn doet me goed... Sinds een jaar of 3 jaar hoorden we van Brenda over de Wim Hof methode. En mijn oren waren gespitst. Ook al moest ik er niet aan denken om in ijswater te springen. Maar je grenzen verleggen ligt wel in mijn straatje. Zodoende ga ik sinds een 3-tal jaren al naar de ijstraining. De meditatie, opwarmen en het diepe ademhalen voelt super. De 2 á 3 minuten in het ijs is dan nog “peanuts, haha” Mijn lichaam en geest voelen goed en ik mag dan wel zeggen dat ik dit een ieder aanbeveel. Een super sfeer met lieve mensen om je heen.
- Cathrien

'Ik leer beter te verbinden met mijn kracht.'

Ik volg al jaren de yogalessen bij Essential Movements en sinds een aantal jaren ook de wekelijkse koudetraining. Het heeft mij gebracht bij wat belangrijk voor mij is in het leven. Ik leer (nog steeds) beter te verbinden met mijn kracht en achter te laten wat niet meer dient. Zo mooi. En ook nog leuk en gezellig!
- Charlotte Keulen

(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.