Previous Next

Voedzaam nieuws!

 

De afgelopen week hebben velen genoten van een leerzame en waardevolle lezing, die gegeven werd door Ceryl Nuij (O.M. Vital/ Essential Movements). Wat fijn om hem als collega aan de slag te zien. Het was heel plezierig en fijn om te horen hoe hij veel kennis en wijsheid op ons over bracht. De passie voor zijn vak vonkte eraf. Chapeau Ceryl, wat heerlijk om jou zo bezig te zien!

Hij nam de aanwezigen mee in de wereld van voeding. Geen verhalen over dieeten, maar heel duidelijk werd in kaart gebracht hoe gezonde voeding eruit ziet. Terug naar onze OERbron. Wat is goed voor je en wat beter niet. Heel logisch en praktisch uitgelegd, waardoor je niet anders kunt concluderen dat er nog veel winst te behalen is voor je gezondheid.

Variatie is het toverwoord.

Of het nu gaat over kruiden, gluten, groenten, en wat al niet meer, door te variëren kom je een heel eind in de goede richting. Je hoeft je eetpatroon niet meteen drastisch om te gooien om al effecten te bereiken. Bij de lezing kreeg je tal van informatie waarmee je als toehoorder meteen aan de slag kon om het verschil te maken, maar zeker ook de moeite waard om een consult in te plannen en te kiezen voor MAATWERK dat jou op het lijf geschreven is.

Denk je nu “ja, dat heb ik ook zo ervaren” of “helaas, dat heb ik gemist” dan heb je geluk. Komende woensdag is er nog een lezing. Deze keer over Intermittent Fasten.

Vast ook weer reuze interessant. Kijk snel op facebook (https://www.facebook.com/events/951702378517204/) en meld je aan.

Zeker met de komende feestdagen in het vooruitzicht, (maar ook voor de rest van het leven) is dit een waardevolle eye-opener. Want wat zeker mag zijn, dat gezonde voeding heerlijk is en voedzaam en daarmee kun je heel gevarieerd en fantastisch koken en tegelijkertijd je leven verrijken.

Dus kom ontdekken en ervaren.

En voordat we afsluiten nog graag een drie dubbele Hoera, want de ijsbaan is geopend. Wat een mooi gezicht om al die blije gezichten te zien die zich vermaken op de schaatsbaan. Jullie komen toch zeker ook! Schaatsen, lekker rondkijken of curling er is echt van alles te doen. En op woensdagmiddag genieten kinderen van kinderkorting!!

 

Tot zover deze nieuwsbrief.. we zien jullie graag aanstaande woensdag bij de lezing of op elk ander moment bij Essential Movements.

 

Fijne dagen!