Wij geloven in de kracht van SAMEN! Via diverse mooie andere bedrijven en leermethodes bieden we je daarom een zo breed mogelijk scala. Multidisciplinair, wetenschappelijk onderbouwd, en met name samen met de juiste mensen met de juiste krachten!

Image

Wim Hof methode

Op deze website vind je meer informatie over de Wim Hof Methode. Onze Brenda Tjoelker is gecertificeerd Innerfire trainer. Daarnaast kun je je hier aanmelden voor een van onze IJsworkshops!

Image

HeartMath Benelux

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de HeartMath methode leidt tot minder stress, een betere gezondheid en ook tot hogere prestaties.

Image

Invitare

Invitare is gevestigd op een prachtige locatie, het voormalig klooster Mariaveld te Minderhout (Hoogstraten) tussen Antwerpen en Breda. Essential Movements maakt met enige regelmaat gebruik van deze bijzondere plek voor evenementen en workshops.

Image

Quinter

In deze turbulente, chaotische wereld is het steeds belangrijker - zo niet noodzakelijk - om leiderschap te tonen. Leiderschap over jezelf, voor je omgeving, ten dienste van allen. Quinter is vooruitstrevend in diepgaande leiderschapstrainingen. De masterclass Business Spiritualiteit heeft in 2014-2015 en 2015-2016 met succes bij Essential Movements paatsgevonden.

Image

Leap Travel

Door een reis te combineren met de training van een ervaren coach/trainer, die je helpt om jouw unieke spoor te vinden, creëert Leap Travel ruimte om in een inspirerende omgeving op zoek te gaan naar wat jou drijft.