Ont-moeten en verbinden ... op weg naar Synergie.

Er gebeurt een heleboel binnen Essential Movements én om ons heen. In deze nieuwsbrief tref je informatie aan over wat er nu al te beleven is en wat er allemaal is gebeurd. Van ont-moeten tot verbinden.. op weg naar synergie. Een mooi proces voor ons, maar zeker ook voor jou!

De flow, in deze ontdekkingsreis vol magie met nieuwe ontmoetingen, verbindingen en ervaringen, zit er goed in en dat is fijn te ervaren. De opzet, zoals Par’Course bedoeld is, namelijk een plek voor Experience met onderlinge verbindingen en relaties, is nu al voelbaar en groeiende. Zo hebben wij onlangs samen met Anytime Fitness op de Festifaire in Valkenburg gestaan. Dit weekend van 30-31 maart was een groot succes. Het zonnetje werkte lekker mee en gaf Valkenburg een vakantie voel. Overal waren mensen te vinden, terrasjes waren bezet en veel mensen aan de wandel. Bij uitstek een leuk moment om bij ons een bezoekje te brengen. En zo geschiede. Het was een gezellige lifestyle beurs waar wij vele bezoekers, maar zeker elkaar als ondernemers, mochten ont-moeten en inspireren. Als vanzelf ontstonden mooie verhalen en connecties. Dus dat was zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Maar ook op het terrein van Par’Course is deze connectie voelbaar. Mensen die voorbijkomen zijn nieuwsgierig en benieuwd en dat is precies waar we iedereen toe willen uitnodigen. Kom ontdekken en ervaren wat er voor jou van toegevoegde waarde te vinden is. En in onze optie is dat heel wat! Daar we als ondernemers apart maar zeker in de verbinding met elkaar, jou dat willen bieden wat jij nodig hebt, zoekt of wenst voor jou als individu, je gezin, je team of welke samenstelling dan ook.

Wat betreft de bouwwerkzaamheden bij Essential Movements. Deze vorderen goed. De aannemer is met het “grove” bouwwerk ver klaar en de afwerking is nu aan de beurt… tegels in de sanitaire ruimtes, de ruimte van de sauna en het ijsbad krijgt steeds meer vorm.. (dit werkt overigens erg uitnodigend, wij zien ons hier al wel vertoeven). Er zijn kleuren op de muren aangebracht en het timmerwerk staat in de lak. Echt iets om heel blij van te worden.

En inmiddels zijn een deel van onze lieftallige partners druk met het leggen van de vloeren in de kamers en gangen. Een precieze en mooie klus, die heel zorgvuldig wordt vormgegeven.

Dus al met al, zijn we blij met de vorderingen en kijken we uit naar het eindresultaat.
Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet helemaal helder, maar we stevenen in ieder geval af op zondag 28 april 2019. Want mocht je het gemist hebben, dan houden we een opendeurdag!

Wij voelen ons er helemaal klaar voor, en hebben er heel veel zin in; Op 28 april openen we (net als onze directe buren Anytime Fitness) onze deuren en kan iedereen een kijkje komen nemen hoe het geworden is. Maar bovenal willen we iedereen dan graag laten zien, voelen en ervaren wat wij allemaal te bieden hebben voor jou! Zodat je uit eigen ervaring weet waarvoor je bij ons terecht kunt! En jij het beste in jezelf naar boven kunt halen.

De precieze activiteiten zullen we later nog bekend maken, maar zet 28 april alvast in je agenda en kom ons een bezoekje brengen!

En woon je in (de omgeving van) Valkenburg, dan heb je geluk, houdt dan ondertussen ook je brievenbus in de gaten, want dan krijg je waarschijnlijk onze nieuwe flyer in de bus!!

Wij verheugen ons alvast op de 28ste april en hopen jou dan ook te mogen begroeten.

Wil je al eerder Par’Course bezoeken? Dat kan natuurlijk. Er is een prachtig wandelgebied in aanleg, en het nabijgelegen bos is heel uitnodigend. Dus kom alvast op ontdekking. Beetje bij beetje gaan de deuren van steeds meer ondernemers echt open.
Afgelopen week kon je al “proefslapen” in het Black Label Hotel. En dit weekend (13 april) opent Shimano zijn deuren. Dus tal van mooie gelegenheden om onze buren te leren kennen. Bij Shimano kun je terecht voor allerlei  Experience mogelijkheden op het gebied van fiets en vishengelsport. En binnenkort (richting Amstel Gold Race) gaat ook Cycle Centre open.

Dus er is ook nu al volop beweging op Par’Course.

 

Wil je ons al eerder dan 28 april ont-moeten, maak dan alvast een afspraak op onze huidige locatie. Daar gaan onze activiteiten namelijk ook gewoon door. Een behandeling, een les, een workshop en is van alles te beleven.

 

We ont-moeten je graag.

 

Warme groeten team Essential Movements

(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.